Skip to main content

Bestuurdersaansprakelijkheid

Fiscaal recht

Schulden van een B.V., vereniging of stichting komen in eerste instantie voor rekening van de rechtspersoon zelf. In bepaalde gevallen kunnen schuldeiser, waaronder ook de Belastingdienst, zich verhalen op de bestuurders. Bestuurders van zowel commerciële- als non-profit instellingen kunnen te maken krijgen met fiscale of civiele bestuurdersaansprakelijkheid.

Het unieke aan Laghmouchi Law is dat zowel kennis van de fiscale als de civiele bestuurdersaansprakelijkheid in ruime mate beschikbaar is. Bij het bepalen van een strategie wordt rekening gehouden met alle relevante wet- en regelgeving waardoor u optimale bijstand kunt krijgen. Omdat het kantoor beschikt over kennis van diverse specialismen, ontvangt u integraal advies. Als bestuurdersaansprakelijkheid aan de orde is of dreigt te komen, is Laghmouchi Law u graag van dienst om ervoor te zorgen dat u er zo goed mogelijk uit komt.

Heeft u advies en bijstand van het kantoor nodig op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht? Laghmouchi Law helpt u graag.