Skip to main content

Het kantoor

Laghmouchi Law

Laghmouchi Law is gespecialiseerd in het geven van advies en bijstand bij (het voorkomen en het beëindigen van) geschillen met de Belastingdienst, de Toeslagen en de Douane. Ook bij (dreigende) geschillen met andere toezichthouders en banken staat Laghmouchi Law u bij.

Het kantoor onderscheidt zich van andere advies en advocatenkantoren omdat het kantoor naast kennis van het formele recht en procesrecht ook beschikt over gedegen kennis van het materiële recht welke uiteraard zal worden ingezet indien nodig. Dit door jarenlange ervaring bij advisering van particulieren en bedrijven als het gaat om hun fiscale positie en (civiele) rechtspositie. Het combineren van kennis van het formele en materiële recht kan leiden tot de meest optimale uitkomst. Ook onderscheidt het kantoor zich door de combinatie van kennis van het belastingrecht en civiele recht.

Het kantoor heeft ruime kennis en ervaring in de behandeling van (complexe) zaken waar diverse rechtsgebieden aan de orde kunnen zijn (bijvoorbeeld een strafzaak naast een fiscale zaak, of een belastingonderzoek naast een klantenonderzoek door een bank) waardoor het kantoor u kan voorzien van adequate bijstand.

Neem direct contact op met een advocaat

Samad Laghmouchi
Advocaat / Attorney at Law

laghmouchi@laghmouchilaw.nl
030 755 15 90