Informatie

Laghmouchi Law adviseert particulieren, ANBI’s, het MKB en multinationale ondernemingen. In de gevallen waar dat nodig is procedeert Laghmouchi Law al een aantal jaren met succes, zelfs tot aan de Hoge Raad.

Laghmouchi Law adviseert ondernemers bij vragen en potentiële geschillen over belastingaanslagen en overige fiscale beschikkingen, onderzoeken van de FIOD en overige inspecties, contracten, invorderings- en incassotrajecten, fusies en overnames of overige transacties. Laghmouchi Law adviseert niet alleen ondernemers maar ook algemeen nut beogende instellingen en particulieren. Indien nodig staat Laghmouchi Law ondernemers, ANBI’s en bestuurders met raad en daad bij in fiscale, bestuursrechtelijke, contractuele en ondernemingsgerelateerde procedures. Met onze expertise op het vlak van onder meer het belastingrecht kunnen wij u, eventueel samen met onze partners, uitstekend bijstaan tijdens een FIOD-onderzoek en/ of fiscale strafvervolging.

Met Laghmouchi Law aan uw zijde kunt u zich volledig op uw kernactiviteiten richten.

Rechtsgebieden

Fiscaal (proces-/ straf-/ invorderings-)recht

Bestuurs(proces-)recht

Civiel & ondernemingsrecht

Samad Laghmouchi

Advocaat / Attorney at Law

Samad Laghmouchi studeerde Economisch publiek- en bedrijfsrecht en Fiscaal recht aan de Universiteit Utrecht. Na het afronden van zijn studie werkte hij als internationale belastingadviseur bij Deloitte en docent (internationaal) fiscaal recht bij de Universiteit Leiden. Vervolgens werkte hij na afronding van een MBA aan de Universiteit van Amsterdam Business School (specialisatie corporate social responsibility) enkele jaren als advocaat bij Norton Rose LLP en als internationale belastingadviseur bij EY Kuwait. Hij is advocaat en is daarnaast actief als freelance docent, auteur van fiscale artikelen en commentaren.

Omidah Foruz

Omidah Foruz

Office manager/ juridisch adviseur

Thema’s

Boekenonderzoeken, aanslagen, fiscale & bestuurlijke boetes

Faillissementen, beslag & executie, invorderingen & incasso’s

Bestuurders- & beroepsaansprakelijkheid