Skip to main content

Fiscaal Jurist

Bent u opzoek naar een Fiscaal Jurist in Utrecht en omgeving?

Fiscaal jurist

Laghmouchi Law is een advocatenkantoor in Utrecht, met als specialisatie het fiscaal recht. Door het in de hand nemen van een gespecialiseerde fiscaal jurist, is men gegarandeerd van professioneel advies en zijn vervelende verrassingen niet meer aan de orde. Naast gegrond fiscaal advies, geeft de advocaat en belastingkundige ook juridische begeleiding bij mogelijke fiscale geschillen. Vermeende belastingfraude bijvoorbeeld, is iets wat voor behoorlijke ophef kan zorgen. Met ruime ervaring en actuele kennis, kan na de aankondiging van de belastingdienst, ervoor gezorgd worden dat dit probleem niet verder escaleert dan nodig.

Om uw zaak nader te kunnen beoordelen, spreekt Laghmouchi Law u graag persoonlijk.De beste manier om contact op te nemen met het advocatenkantoor, is telefonisch via 030 291 99 20. U kunt dan direct een afspraak maken en wordt uitgenodigd op het kantoor in Utrecht. De fiscaal jurist zal uw zaak met u doornemen en geeft u een helder overzicht van de situatie. Een bezoek aan het advocatenkantoor zal dan ook absoluut de moeite waard zijn.

Bezwaarschrift indienen bij de belastingdienst

De Belastingdienst wekt als repeat player een bepaalde indruk op de doorsnee belastingplichtige, welke soms wat (te) indrukwekkend over komt. Bij Laghmouchi Law die regelmatig in gesprek en discussie is met de Belastingdienst en veelvuldig met de inspecteur en ontvanger in contact is, is dat begrijpelijkerwijs anders. Wij zijn zowel deskundig op het gebied van materieel belastingrecht als in het formeel belastingrecht. En weten dus hoe uw belang te behartigen in zaken als:

*De hoogte van verschuldigde belastingbedragen

*De hoogte en gegrondheid van opgelegde aanslagen en boeten

*Vaststelling van vermeende navorderingen, naheffingen en terugvorderingen

Bij het maken van bezwaar bij de Belastingdienst tegen aanslagen en beschikkingen zult u te maken krijgen met wetten en regels waar u niet iedere dag mee te maken heeft. De fiscaal jurist van Laghmouchi Law helpt met zijn kennis van de fiscale wetten en regelgeving u daadwerkelijk en op een inzichtelijke manier stappen verder. Met professioneel fiscaal advies en bijstand wordt u dan ook echt verder geholpen. In de praktijk kan ook een inspecteur van de Belastingdienst zich soms bedienen met zware termen zoals belastingfraude en opzettelijk onjuistheden. Met de fiscalist van Laghmouchi Law zult u met vertrouwen de gesprekken of geschillen met de Belastingdient met betrekking tot uw ‘vermeende’ problemen het hoofd kunnen bieden.

Wilt u meer informatie over uw rechten en plichten ten overstaande van de fiscus? U kunt ons telefonisch bereiken via 030 291 99 20 of maak gebruik van ons contactformulier.

Neem contact op
Bel direct: 030 291 9920

Fiscaal advocatenkantoor

Omdat onze belastingwetten (het materieel en formeel fiscaal recht en strafrecht) behoorlijk ingewikkeld zijn, is het vaak verstandig om bij een geschil van de mogelijkheid van de bijstand van een fiscaal advocatenkantoor gebruik te maken. Bij vermeende belastingfraude is het bovendien van groot belang dat je gebruik kunt maken van een gespecialiseerd fiscaal advocatenkantoor die kennis van zaken heeft als het gaat om het fiscale procesrecht en het fiscaal strafrecht.